GREEN CAKES d.o.o.

Pravila privatnosti

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni u procesu narudžbi proizvoda i usluga od strane GREEN CAKES d.o.o.

Kako bi našim korisnicima olakšali proces naručivanja, omogućili smo postupak narudžbe putem naše web stranice. Prilikom narudžbe, od korisnika se traže kontakt informacije (ime, prezime, broj telefona, adresa stanovanja i e-mail adresa).

Ove informacije se koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom isključivo u svrhu realizacije narudžbe.

GREEN CAKES d.o.o. pridržava se važećih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih Kupaca odnosno Korisnika, a posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU te se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za realizaciju narudžbe.

GREEN CAKES d.o.o. štiti privatnost korisnika usluga na način da prilikom realizacije traženih usluga koristimo isključivo podatke koje korisnik pristane dati.

Obvezujemo se da osobne informacije nećemo prodavati, iznijeti ni dati trećim osobama. Svaki kupac odnosno korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi osobnih podataka može poslati e-mail poruku na adresu info.greencakes@gmail.com

Ne prikupljamo podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 18 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja.

GREEN CAKES d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici GREEN CAKES d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav) i to može učiniti zahtjevom na e-mail adresu  info.greencakes@gmail.com  i podaci će biti izbrisani bez odgađanja.