CATERING

Opremite svoj slatki stol za događaje i proslave na neviđen način – slasticama bez dodanog šećera, glutena i laktoze. Složite svoje kombinacije vrsta i okusa te zadivite svoje uzvanike!

Detaljniji opis svake slastice u našoj catering ponudi pogledajte u nastavku, a cjenik preuzmite ovdje.

FINGERS TORTICE

Naše zdrave torte dobile su novi izgled u obliku malih i praktičnih zalogaja. Birajte između okusa Mrkvice, Ferrera, Purple Paradisea, Avokado-limete, Le Blue (limun i borovnica) i Brownie jagode.

6

TARTOVI

Probajte najslađe, mini izdanje laganih tartova u verziji bez pečenja! Birajte kremu od čokolade, limuna i limete ili borovnice u košaricama od orašastih plodova koja širi sreću u obliku jednog zalogajčića. Ne sadrže gluten, dodani šećer ni laktozu.

TAHINI KOCKE

Nesvakidašnji spoj datulja i tahinija prekriven čokoladom pravo je otkriće! Dopustite da vas iznenadi slatko-slana kombinacija okusa koja se topi u ustima. Ne sadrže gluten, dodani šećer ni laktozu.

MINJONI

Maleni, a tako elegantni! Slastica koja će vaše uzvanike ostaviti bez daha ne samo izgledom, već i okusom. Dolaze u nekoliko verzija: 1. punjenje od bijelog (kokos) moussa s osvježavajućom glazurom od manga i limete, 2. punjenje od čokoladnog moussa s glazurom od čokolade ili matche. Ne sadrže dodani šećer, laktozu ni umjetna bojila, a po želji mogu biti bez glutena!

ČOKOLADNE BOMBICE

Ime govori sve – eksplozija čokolade u vašim ustima! Zagrizite mekani čokoladni biskvit s dodatkom hrskavih lješnjaka obložen kvalitetnom belgijskom čokoladom. Ne sadrže dodani šećer ni laktozu, a po želji mogu biti bez glutena!